5 Parasta Tekoälysisällön Kirjoittajaa

Sisältö on hakukoneoptimoinnin kuningas, ja säännöllinen tuoreen sisällön keksiminen voi joskus olla ylivoimaista. Onneksi on olemassa hienoja työkaluja, jotka voivat auttaa sisällöntuottajia ja kirjoittajia tuoreella sisällöllä, artikkeliideoilla, otsiko- ja kuvausgeneraattoreilla, johtopäätöksillä, Quora-tyyppisillä vastauksilla ja paljon muuta.

Artikkelipako

Article Forge on loistava paikka kirjoittaa artikkeleita verkkosivustollesi tai blogi. Siinä on monia työkaluja, joiden avulla luomasi artikkelit näyttävät ammattimaisilta. API:n avulla voit automatisoida artikkelien luontiprosessin. Voit käyttää valmiita liittimiä tai luoda omia.

Artikkeli Forgea tarjotaan tilauspohjalla. Ohjelmiston avulla voit tuottaa rajattomasti artikkeleita muutamassa minuutissa. Sillä on ilman kysymyksiä rahat takaisin -takuu. Aloita kirjoittamalla 10 artikkelia ja lähettämällä ne. Voit myös käyttää kolmannen osapuolen työkaluja artikkeleiden luomisen helpottamiseksi. Jos sinulla ei ole paljon aikaa, voit tehdä sen jopa kotoa käsin. Parasta on, että voit käyttää työkalua minkä tahansa muun ohjelman kanssa.

Jos olet huolissasi laadusta, voit kokeilla 30 päivän ilman kysymyksiä -hyvityskäytäntöä. Sinun on tuotettava 10 tuotetta, jotta rahat takaisin -takuu on oikeutettu hyvitykseen. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen tuloksiin, voit saada hyvityksen. Jotta saat hyvityksen, sinun on ensin luotava kymmenen artikkelia ohjelmistolla. Tämän jälkeen sinun on julkaistava vähintään 10 artikkelia varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tuotteeseen.

WriteSonic

Voit luoda sisältöä useilla eri tavoilla. Voit käyttää sitä myös blogitekstien tai myyntikirjeiden kirjoittamiseen. Voit myös luoda ideoita tuotteiden otsikoille ja kuvauksille. Writesonicilla on yli 5000 viiden tähden arvostelua, ja sen takana on vahva joukko piilaakson sijoittajia. Palvelun avulla voit luoda tehokkaan markkinointikopion ja saada yrityksesi huomion. Lisäksi voit saada apua, jota tarvitset saadaksesi lisää asiakkaita.

Voit automatisoida sisältömarkkinointiprosessisi Writesonicin avulla. Siinä on intuitiivinen käyttöliittymä, ja sen ominaisuudet on helppo ymmärtää. Kojelaudan ominaisuudet on järjestetty luokkiin. Jokaisessa kategoriassa on yli 50 ominaisuutta. Sinun tarvitsee vain valita yksi ja syöttää tietosi saadaksesi halutut tulokset. Saatavilla on lyhyen aikavälin sisältöä ja pitkän aikavälin sisältövaihtoehtoja. Työkalut ovat käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat useita vaihtoehtoja tarpeisiisi.

Writesonicin avulla voit luoda artikkeleita eri tyyleillä. Olitpa bloggaaja tai sisältömarkkinoija, voit käyttää Writesonicia parhaan sisällön luomiseen. Se on helppokäyttöinen ja valittavana on lukuisia ominaisuuksia. Yli 50 ominaisuudellaan Writesonic voi auttaa sinua luomaan minkä tahansa pituisia artikkeleita. Voit käyttää sitä kaikentyyppiseen sisältöön, mukaan lukien blogiviestit, myyntikirjeet ja mainossähköpostit. Voit käyttää sitä myös pitkän ja lyhyen aikavälin sisällön kirjoittamiseen.

RYTR.me

Jos haluat kirjoittaa sisältöä verkkosivustollesi tai blogiisi, Rytr.me voi auttaa sinua. Sen sijaan, että joutuisit viettämään tuntikausia täydellisen postauksen luomiseen, voit yksinkertaisesti antaa Rytrille parametrit ja se hoitaa loput. Voit jopa muokata sisältöä käyttämällä erilaisia ​​kieliasetuksia, sävyä ja avainsanoja. Alustan avulla voit myös tallentaa aiemmin luotua sisältöä ja käyttää sitä viitteenä. Se tukee 29 kieltä, mukaan lukien hindi, ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi.

Käyttäjät voivat hallita tiimin jäseniä ja seurata heidän laskutustaan ​​Rytrin avulla. Siinä on vaikuttava tiiminhallintaominaisuus, joka on erityisen hyödyllinen markkinointitoimistoille. Sen avulla tiimit voivat työskennellä useissa projekteissa samanaikaisesti ja antaa yksilöllisiä tehtäviä jokaiselle ryhmän jäsenelle. Sen AI-kirjoitustyökalu on saatavilla sekä Chromessa että Firefoxissa, mikä tekee uusien jäsenten lisäämisestä helppoa. Niille, jotka haluavat työskennellä useiden projektien parissa kerralla, Rytrillä on kromilaajennus, jonka voit lisätä selaimeesi.

Rytrin avulla voit luoda automaattisesti alaotsikot blogikirjoituksille. Valitse vain aihe ja siihen liittyvät avainsanat, niin ohjelma luo sisällön puolestasi. Voit myös parantaa minkä tahansa tekstin laatua tällä tekoälyllä toimivalla työkalulla. Joten mene eteenpäin ja lisää Rytr työkaluarsenaaliisi! Jos olet valmis aloittamaan blogisi tai sivustosi tekoälypohjaisen sisällöntuotantokyvyn, hanki se!

Copy.ai

Jos työskentelet verkkokaupan parissa, voit hyötyä Copy.AI AI-markkinointikopioiden luontipalvelu. Ohjelma on suunniteltu luomaan erityyppistä sisältöä, kuten verkkokurssien aiheita, YouTube-skriptejä, digitaalisia mainoksia ja sosiaalisen median julkaisuja. Täyttämällä sarjan lyhyitä kysymyksiä Copy.AI luo kymmenen ainutlaatuista kysymystä markkinointikopiot sinulle. Sen avulla voit myös luoda houkuttelevamman kopion verkkosivustollesi. Halusitpa sitten mainostaa tuotetta, mainostaa palvelua tai saada lisää liidejä, Copy.AI on oikea tekoälyn kirjoitustyökalu sinulle.

Copy AI:n sävymodulaattorin avulla voit säätää kopiosi sävyä ja sisältöä tekoälyn avulla. Saatavilla on yhdeksän esiasetettua ääntä, ja voit luoda mukautetun äänen. Vaikka Copy AI:llä on muutamia haittoja, sen malli- ja työkalukirjasto on laaja. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka työskentelevät yksin. Lisäksi tekoälyn kopioiminen on halvempaa kuin kilpailijansa, ja siinä on monia ilmaisia ​​ominaisuuksia aloittelijoille. Lisäksi sen alusta on kilpailijoita helpompi käyttää, joten sinun ei tarvitse palkata tekstinkirjoittajaa tai kirjoittaa pitkää sisältöä itse.

Vaikka ohjelmisto on erittäin tehokas, se ei pysty havaitsemaan kaikkia virheitä sisällössäsi. Saatat unohtaa joitain kielioppivirheitä, mutta se voi ilmoittaa myös muista ongelmista, mukaan lukien sitoutumisvirheet. Se ei ole tarkka arvio kirjoituslaadustasi, mutta se voi auttaa sinua parantamaan tyyliäsi ja ääntäsi. Kieliopillisesti havaittu 17 % plagioinnista, mikä on edelleen korkea, mutta se on parempi työkalu kuin ei mitään. Yksi Grammarlyn haittapuoli on, että se ei tue toimituksellista sisältöä, ja sinun on maksettava Pro-suunnitelmasta. Ilmainen suunnitelma on saatavilla seitsemän päivän ajan. Se ei kuitenkaan tue muokkaamista ja vientiä.

Word.ai

WordAin tärkein ominaisuus on kyky kirjoittaa uudelleen kokonaisia ​​kappaleita ja lauseita. Tämä palvelu käyttää luonnollisen kielen käsittelyä optimoidakseen tekstisi luettavuuden. Vaikka tämä ei ole edullisin vaihtoehto, se voi tehdä uudelleenkirjoitusprosessista paljon yksinkertaisempaa. WordAin haittapuoli on, että se ei ole ilmainen. Saatavilla on kolme maksullista suunnitelmaa. Jos sinulla ei ole budjettia kuluttaa niin paljon, voit aloittaa ilmaisella suunnitelmalla ja katsoa, ​​sopiiko se tarpeisiisi.

Sitten sinun on valittava vaihtoehtoja. WordAissa on eri asetukset eri kielille. Jotkut niistä voivat olla hyödyllisiä, ja voit käyttää sitä, mikä toimii sinulle parhaiten. Voit myös valita kielen, johon haluat kohdistaa, ja viedä sisältösi. Tämän jälkeen voit viedä uudet viestisi useille alustoille. Kun olet lopettanut muokkausprosessin, voit jakaa luomuksesi muiden kanssa.